شیشه سکوریت چیست ؟

شیشه سکوریت شیشه ای است که مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و حرارت دارند و به راحتی آسیب نمیبینند و این بدین معنا نیست که به طور کامل این شیشه ها نشکن هستند زیرا با فشار و آسیب های زیاد باعث شکستن شیشه میشود . باید بگوییم شیشه سکوریت همان شیشه سکوریت است که با نام شیشه میرال هم شناخته میشود. برای عمومی از مردم درک وجود این نوع شیشه سخت است چون که تصورات مردم از شیشه این است که خطراتی دارد و مقاوم نیستند .

نحوه ساخت شیشه سکوریت

نحوه تولید شیشه نشکن به صورت مراحل زیر است :

1.در ابتدا قبل از هر فرایندی باید شیشه را به ابعادی که مدنظر دارید برش دهید.

2.در ابتدای ساخت شیشه نشکن ؛ شیشه را در کوره ای بسیار گرم گذاشته و به شیشه حرارتی تا دمای 700 درجه سانتیگراد تابانده میشود .

3.پس از حرارت دیدن شیشه ، به دو طرف سطح آن هوای سرد وزیده میشود تا شیشه سریعا خنک شود .

4.در این مرحله به غیر از دمیدن هوای خنک بر روی سطح شیشه که باعث استحکام زیاد آن میشود سطوح مرکزی و لایه داخلی رو هم خنک میکنند تا با ایجاد تنش ، استحکام شیشه بسیار بالا برود.

تفاوت شیشه سکوریت با شیشه معمولی

اصلی ترین تفاوت بین این دومدل شیشه، استحکام و امنیت بالایی است که شیشه سکوریت دارد که به عبارت دیگر شیشه سکوریت در برابر فشار و ضربه و حرارت مقاومت بسیار بیشتری نسبت به شیشه معمولی دارد. تفاوت بعدی، الگوی شکستن آن است که اگر ضربه ای بیش از حد مجاز و محکم به شیشه سکوریت وارد شود شیشه به ذرات بسیار ریز و غیر بـرنده تبدیل میشود ؛ در حالی که بر عکس آن شیشه های معمولی در صورت شکستن به تکه های بزرگ و برنده تبدیل میشوند که بسیار خطرناک اند برای همین شیشه های سکوریت ایمن تر بهتر اند.

انواع شیشه نشکن (شیشه سکوریت)

همان طور که از نام آن معلوم ، این نوع شیشه به گونه ای است که در برابر فشار زیاد و ضربه ها مقاومت بسیار بالایی دارد به قدری که گفته میشود نشکن است اما باید توجه داشته باشید که هیچ شیشه ای نشکن نیست و فقط تحمل و سختی بالایی دارند مگر نه شیشه یک ماده شکننده است و نمیشود این موضوع را انکار کرد.از انواع شیشه های نشکن می توان به شیشه فلوت، شیشه سوپر کلییر، شیشه ساتینا، شیشه وین وایت، شیشه دودی و… اشاره کرد.

مقاله پیشنهادی : آینه دکوراتیو پذیرایی

ضخامت شیشه نشکن (سکوریت)

ضخامت شیشه های سکوریت به نسبت به نیاز شما قابل تغییراست ، که کمترین ضخامت این نوع شیشه 4 میلی متر و بیشترین ضخامت آن 20 میلی متر است ؛ ضخامت های بالا برای محصولات صنعتی و ضخامت های کمتر برای پنجره خانه ها و شیشه بالکن ها استفاده میشود .

مقاله پیشنهادی : آموزش تشخیص کیفیت آینه 

مزایای شیشه نشکن:

  1. شیشه های نشکن، اگر تحت تاثیر فشار شدید و… قرار بگیرند می‌شکنند و به ذرات ریز غیر برنده‌ای تقسیم می‌شوند و ولی هیچ خطری را به دنبال ندارند و تکه‌های آن برنده نیستند.
  2. همانطور که از نامش پیداست از نظر فیزیکی مقاومت بسیار قوی‌تر از شیشه‌های معمولی دارد و اینگونه از حوادث  جلوگیری کرده برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی در ساختمان‌ها استفاده می‌شود.
  3. از شیشه های نشکن معمولا در ساختمان های شیشه ای استفاده میشود هچنین مقاومت بالای شیشه نشکن باعث شده که علاوه بر صنعت ساختمان در صنایع دیگر مانند خودروسازی و… کاربرد داشته باشند.

کاربرد شیشه نشکن

شیشه سکوریت به دلیل استحکام ، ایمنی و مقاومت بالایی که دارد در محل هایی که احتمال بروز خطر هایی مثل زلزله و آتش سوزی وجود دارد این نوع شیشه بهترین گزینه است و به کار میرود .

1.کاربرد شیشه سکوریت در لوازم خانگی

این شیشه در این حوزه به خاطر مقاومت بالا در برابر دما و حرارت و استحکام بالا کاربرد بسیار فراوانی دارد . برای مثال شیشه های به کار رفته در مایکرویو ، ظروف پیرکس و همین طور شیشه های داخل یخچال هم همگی از جنس سکوریت هستند و همچنین کاربرد هایی مثل انواع میز و پارتیشن در منزل به کار میرود.

کاربرد شیشه سکوریت در لوازم خانگی

کاربرد شیشه سکوریت در لوازم خانگی

2.کاربرد شیشه سکوریت در ساختمان سازی

برای رعایت اصول ایمنی استفاده از شیشه های معمولی ممنوع است و باید از شیشه های سکوریت استفاده شود که دلیل آن هم امنیت بسیار بالایی است که شیشه سکوریت نسبت به شیشه معمولی دارد . از کاربرد های شیشه سکوریت در ساختمان سازی می توان به نمای ساختمان ، پوشش بالکن و آلاچیق ، پنجره ، پله و محافظ شیشه ای ، درب شیشه ای پرداخت. به دلیل اینکه شیشه سکوریت در برابر حرارت و سرمای بالا و رطوبت مقاوم است و همین طور ظاهر زیبایی هم دارد در نمای بیرونی ساختمان های زیاد به کار میرود .

یک دیگر از کاربرد های شیشه سکوریت در ساختمان ، پنجره است ؛ به غیر از مقاوم بودن در برابر گرما و سرما ، به دلیل اینکه پنجره با سطح زمین فاصله کمتری دارد احتمال شکستگی آن بیشتر است برای همین استفاده از شیشه سکوریت ضروری است تا شیشه های معمولی . یکی دیگر از کاربرد شیشه نشکن در ساختمان ، استفاده از آن در پله و محافظ شیشه ای  است که امروزه به دلیل زیبایی بالا در پله ساختمان ها از شیشه استفاده میشود که یکی از خاص ترین دکوراسیون را در ساختمان ایجاد میکند .

کاربرد شیشه سکوریت در ساختمان سازی

کاربرد شیشه سکوریت در ساختمان سازی

3.کاربرد شیشه سکوریت در صنعت خودروسازی

یکی از خطراتی که در تصادفات منجر به آسیب های جدی میشود قطعات تیز و برنده شیشه ماشین است که به خاطر همین در این صنعت از شیشه سکوریت استفاده میشود تا از رخ دادن خطراتی که گفته شد جلوگیری شود و ایمنی افراد در برابر فرو ریختن شیشه حفظ شوند.

کاربرد شیشه سکوریت در صنعت خودروسازی

کاربرد شیشه سکوریت در صنعت خودروسازی

محصول پیشنهادی : خرید آینه دکوراتیو

قیمت شیشه نشکن (سکوریت)

با توجه به ویژگی های مهمی که شیشه سکوریت نسبت به شیشه معمولی دارد قیمت آن هم به نسبت بالاتر است و این قیمت بالا برابر با کیفیت و مقاومت بالای شیشه سکوریت است . از ویژگی های مهمی که در تعیین قیمت شیشه سکوریت تاثیر دارند عبارت اند از : ضخامت ، رنگ شیشه ، سایز و ابعاد شیشه و یراق آلات . شیشه سکوریت به خاطر نشکن بودن نسبت به سایر شیشه ها قیمت بالاتری دارد.

مقاله پیشنهادی : نکات مهم برای انتخاب آینه 

خرید شیشه نشکن

برای خرید شیشه نشکن باید جوانبی مختلف را در نظر بگیرید مثلا چه نوع شیشه ای را می پسندید؟ ساده، طرح دار یا  شیشه رنگی. کاربرد شیشه نشکن کجاست برای شما ؟ خانه محل کار و یا …. ،  چه میزان هزینه ای برای شیشه نشکن در نظر دارید. با در نظر داشتن پاسخ اینگونه سوالات می توانید با کارشناسان ما در صنایع ششیشه حسینی در ارتباط باشید و از آن ها مشاوره رایگان دریافت کنید و راجعه به خریدشیشه سکوریت و قیمت شیشه سکوریت اظلاعات دقیقی بدست آورید.

سوالات متداول

  • آیا شیشه های نشکن واقعا نمی شکنند ؟

خیر . به طور واقع شیشه ای وجود ندارد که نشکن باشد فقط به دلیل اینکه شیشه نشکن استحکام و مقاومت بالایی دارد و به راحتی آسیب نمیبیند اسم آن را نشکن گذاشتند .

  • قیمت شیشه های نشکن به چه عواملی بستگی دارد ؟

قیمت شیشه های نشکن به عواملی همچون : ضخامت ، ابعاد ، سایز و رنگ بستگی دارد

  • شیشه سکوریت چه مزیتی دارد ؟

از مزایای شیشه سکوریت استحکام بالا و مقاوم بودن در برابر سرما ، گرما و رطوبت و ضربه میتوان اشاره کرد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.